DANK JE WEL!

Vandaag (1 februari 2019, 17:40 uur) dan toch maar de stap gezet: de Varia Graphics Blog.

Afgelopen woensdag (30 januari 2019 om 16:47 uur) heb ik de website openbaar gezet. En wat er daarna gebeurde had ik dus echt niet verwacht. Via facebook een bericht aangemaakt om reclame voor mezelf te maken en heb vervolgens bijna 5 uur alleen maar berichtjes beantwoord! Na 5 uur had ik al 100 volgers op mijn nieuwe facebook pagina. Zelf had ik gehoopt die 100 na een week ongeveer te behalen, maar dat het zo snel zou gaan was dus echt een complete verrassing, een hele mooie verrassing uiteraard!

Het ene compliment na het andere kwam binnen. Dat doet een mens echt wel goed! Ik heb het al eerder aangegeven, als grafisch ontwerper is het vaak ontzettend moeilijk om in te schatten wat anderen van je werk vinden. Als je dan zoveel mooie reacties krijgt, ga je toch denken: ik doe toch iets goed haha! En ja, heel snel heb ik na 4 uur en 45 min een afbeelding in elkaar geknutseld om de eerste 100 likes te vieren en iedereen te bedanken! Bij deze nogmaals dank aan al mijn eerste volgers! Ik ben nog hoog in de wolken, mogen jullie best weten. Ik heb altijd voor anderen klaargestaan en nooit verwacht dat de rollen ooit eens omgekeerd zouden zijn. Maar nu dat dus het geval is, ben ik ontzettend trots op alle lieverds die de moeite nemen om nou mij eens te steunen!

De teller liep gisteren rustig op. Inmiddels staat die al bijna op de 200, een volgende mijlpaal is in zicht. Maar als er zoveel mensen gaan reageren, kom je opeens op een punt dat je jezelf realiseert dat je natuurlijk ook nieuwe berichten moet gaan plaatsen?! Maar wat? En hoe? En Wanneer? Voor anderen is het altijd makkelijk. Iemand vraagt iets en ik reageer. Maar nu moet ik het zelf bedenken. Uiteraard is die creativiteit mij wel toevertrouwd en dus eerst maar eens een blog maken om hetgeen ik bedenk van me af te schrijven. Die blog lezen jullie dus nu.

Ik heb 4 afbeeldingen in de portfolio toegevoegd.

  • Voor Jean Cörvers een mooie flyer en een andere promotie afbeelding gemaakt (je hoeft niet van het genre te houden om een flyer mooi te vinden toch, haha?!). Maar Jean is een fijn mens die hard aan zijn carrière werkt en daar help ik hem graag op mijn manier mee. Uiteraard gaan we 9 februari even samen een pilsje drinken bij Café Live in Geleen. Succes Jean!
  • Een andere afbeelding is de naam-tag van mijn Instagram account. De bedoeling was om een speciaal account voor Varia Graphics aan te maken, maar dat ga ik niet doen. Ik deel ook privé graag wat ik doe als grafisch kunstenaar, dus heb ik mijn eigen instagram aangepast met links naar Varia Graphics.
  • Tot slot nog een grappige quote! Dromen mag toch? Wáár ik over droom laat ik in het midden lol!

Tot zover mijn eerste ‘blog’. Elke blog zal anders zijn, de ene keer zal ik wat over mezelf schrijven en de andere keer deel ik graag leuke informatie met jullie.

Ik weet echt nog niet of ik dit om de paar dagen of weken ga doen, maar dat merken we vanzelf wel. Voor nu was het fijn om jullie even mee te nemen in mijn belevingswereld.

Groetjes en nogmaals bedankt voor alle leuke en lieve bemoedigende woorden,

Jos

p.s. de blog pagina’s pas ik komende dagen aan, zodat ze mooier passen bij de rest van de website 😉